INPROTEC ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ
  Η Εταιρεία μας 
  Προσφορές
  Κέντρο Λήψης Σημάτων
  Πίνακες Συναγερμού
  Ασύρματοι συναγερμοί
  Ανιχνευτές κίνησης
  Ανιχνευτές θραύσης
  Aνιχνευτές καπνού
  Πίνακες πυρανίχνευσης
  Σειρήνες
  Κλειστά κυκλώματα
  Θυροτηλεοράσεις
  Τηλεφωνικά κέντρα
  Κάρτες καταγραφής PCI
  Πελατολόγιο
Λίγα λόγια για τους Συναγερμούς
   
Δεν μπορούν πιά να σας κλέψουν
   
Η υπευθυνότητά μας είναι μοναδική
   
Τεχνική Υπστήριξη
   
Επικοινωνία
 

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 
 

Η Εταιρεία INPROTEC είναι η ΠΑΡΑΔΟΣΗ στα αντικλεπτικά ηλεκτρονικά συστήματα. Η 30 ετών πείρα της εγγυάται τη σωστή επιλογή των ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού και την τέλεια λειτουργική εγκατάσταση τους σε ότι πολύτιμο θα θελήσετε να διαφυλάξετε. Το μόνιμο και υπεύθυνο SERVICE των συσκευών είναι προνόμιο της, που ολοκληρώνει την αποτελεσματική εργασία της. Η άριστη κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού της και η συνεχής του ενημέρωση στα τελειότερα και πλέον σύγχρονα συστήματα, καθώς και η επαγγελματική του ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, καθιστούν την εταιρεία μας ασυναγώνιστη στο χώρο της, και τους συναλλασσόμενους μαζί της απόλυτα ικανοποιημένους. Η αμεσότερη εξυπηρέτηση στον τόπο όπου ΕΣΕΙΣ βρίσκεσθε και η δυνατότητα της εταιρείας μας για 24ωρη καθημερινή επαγρύπνηση της πάντα και μόνο για ότι ΕΣΕΙΣ την χρειάζεστε, εξασφαλίζει σε εσάς, που μας επιλέξατε και μας εμπιστευτήκατε, σιγουριά και εφησυχασμό και στην εταιρεία μας την βαθιά ευχαρίστηση, ότι βρίσκεται πάντα κοντά σας. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ σε μας, πιστεύουμε ότι θα σας φανούμε χρήσιμοι. Θα έχετε τουλάχιστον μια υπεύθυνη και σφαιρική ενημέρωση επί των πλέον σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων αντικλεπτικής προστασίας.

 
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 5443463  (10 γραμμές)
 

H INPROTEC σας καλύπτει αποτελεσματικά!
Όταν απευθύνεστε στην εταιρία μας, έχετε απέναντι σας μία από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες επιχειρήσεις του χώρου.
Αντιπροσωπεύουμε επώνυμους οίκους του εξωτερικού με συστήματα που καλύπτουν κάθε συγκεκριμένη σας ανάγκη, μένοντας κοντά σας στην τοποθέτηση , την προληπτική συντήρηση και την – αν ποτέ χρειαστεί – επισκευή. Εισάγουμε οι ίδιοι τα συστήματα και τα ανταλλακτικά τους ενώ τα συνεργεία μας αποτελούνται από τους καλύτερους ειδικούς τεχνίτες.

Η INPROTEC σας λέει την αλήθεια!
Μερικά «Συστήματα Ασφαλείας», από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι τόσο απλοϊκά και ανίκανα, που θα έπρεπε τα ίδια να ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ. Ακόμη, κάποιοι «επαγγελματίες» του κλάδου, αντί να ασχολούνται με Συστήματα Ασφαλείας, ίσως θα έπρεπε εκείνοι να απασχολούν τις Υπηρεσίες Δημόσιας Ασφάλειας, για τον ανεύθυνο και αντιεπαγγελματικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ανυπόμονους πελάτες, πουλώντας «κουτιά και καλώδια» αμφίβολης ικανότητας και χωρίς καμία αντικειμενική εγγύηση και προστασία.

Η INPROTEC δεν είναι «ανώνυμη» εταιρία!
Πολλές από τις εταιρίες του χώρου μας είναι «ανώνυμες». Αυτό σημαίνει, πως όταν χρειαστείτε κάποια επιπλέον βοήθεια ή θέλετε να κάνετε κάποιο παράπονο, δεν υπάρχει κάποιος να σας ακούσει. Στην INPROTEC έχετε πάντα το δικό σας επώνυμο άνθρωπο, το συνεργάτη που πρόθυμα θ’ αντιμετωπίσει το ζήτημα σας.( Όσον αφορά τα παράπονα, οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι, που με περηφάνια θα λέγαμε : ΜΕ ΤΗΝ INPROTEC ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ)

Η INPROTEC σας αντιμετωπίζει μοναδικά!
Οι περισσότεροι ανταγωνιστές μας προσπαθούν να ταιριάξουν τις ανάγκες σας στα δικά τους συστήματα. Η INPROTEC, με την πλατιά γκάμα συσκευών και ειδικών εξαρτημάτων, αντιμετωπίζει ακριβώς τις δικές σας ανάγκες. Δεν αφήνει ακάλυπτους χώρους. Δεν σας υποχρεώνει να αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Για μας ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Αυτό σημαίνει ότι πάντοτε θα έχετε μοναδική φροντίδα, μοναδική εξυπηρέτηση, μοναδική συνέπεια.

H INPROTEC δεν είναι συνοικιακή!
Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα, ακόμη και τα νησιά, και φυσικά ασφαλίζουμε Κτιριακά συγκροτήματα, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, Τράπεζες, Καταστήματα, Κατοικίες, Βίλες, Εξοχικές κατοικίες, Πλωτά μέσα κ.λ.π.
ONLINE και ασύρματες συνδέσεις με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, ενημερώνουν άμεσα για κάθε προσπάθεια παραβίασης δρώντας τόσο αποτρεπτικά όσο και κατασταλτικά !

 

 
Copyright © 2005-2006  INPROTEC security  (www.inprotec.gr) - All rights reserved